Interiors Awards 2014: Adaptive Reuse

Interiors Awards 2014: Adaptive Reuse
Jan 24, 2014  Interiors Awards 2014: Adaptive Reuse
VIEW PHOTOS »



Gallery Image Page Informaiton   [Run Gallery Manager] 
IMAGE INFORMATION
Link Image Title Caption Image
Interiors Awards 2014: Adaptive Reuse_01 IA14_Adaptive_1.jpg The building gained two elements it had previously lacked—natural light at the center and adequate square footage—through the carving out of a four-story atrium and the insertion of four new mezzanines. MSR intentionally left the structure exposed to serve as a learning tool for students.
 
Interiors Awards 2014: Adaptive Reuse_02 IA14_Adaptive_2.jpg The lobby includes lounge areas for students. 
Interiors Awards 2014: Adaptive Reuse_03 IA14_Adaptive_3.jpg Catwalks and stairs between new mezzanines form an “interior street.” 
Interiors Awards 2014: Adaptive Reuse_04 IA14_Adaptive_4.jpg A mural 
at the entrance on Market Street and other 
original facade details were preserved.
Interiors Awards 2014: Adaptive Reuse_05 IA14_Adaptive_5.jpg The architects designed moveable display walls throughout the building that showcase student work, become impromptu critique spaces, and transform into pop-up shops for teaching merchandising.