Large Office Winner
Alberto Ferraro
Large Office Winner
jury comment: “The spatial interplay accented with both natural and artificial lighting brought this project forward. It is one of the few spaces that represents the future and the power of architectural form. Too often workspaces succumb to the efficiencies of function and forget to inspire. This one inspires. It’s the progressive idea of office as experience—pure visual poetry.”
VIEW PHOTOS »



Gallery Image Page Informaiton   [Run Gallery Manager] 
IMAGE INFORMATION
Link Image Title Caption Image
Large Office Winner_01 Fornari headquarters   Photo Credit: Alberto Ferraro
Large Office Winner_02 Fornari headquarters   Photo Credit: Alberto Ferraro
Large Office Winner_03 Fornari headquarters   Photo Credit: Alberto Ferraro
Large Office Winner_04 Fornari headquarters   Photo Credit: Alberto Ferraro