Public Space Winner
Bill Timmerman
Public Space Winner
jury comment: “The redefinition of library as community center is executed flawlessly in this project. From the moment the billboard façade beckons pedestrians into the daylit interior, the project welcomes the community through a range of spatial experiences, community spaces, and resources. This project also does a great job of creating areas that nurture degrees of privacy while remaining extremely open and bright. The use of the furniture as the main source of color immediately creates a magnet for people to congregate, albeit quietly….. ”
VIEW PHOTOS »



Gallery Image Page Informaiton   [Run Gallery Manager] 
IMAGE INFORMATION
Link Image Title Caption Image
Public Space Winner_01 Agave Library   Photo Credit: Bill Timmerman
Public Space Winner_02 Agave Library   Photo Credit: Bill Timmerman
Public Space Winner_03 Agave Library   Photo Credit: Bill Timmerman
Public Space Winner_04 Agave Library   Photo Credit: Bill Timmerman
Public Space Winner_05 Agave Library   Photo Credit: Bill Timmerman
Public Space Winner_06 Agave Library   Photo Credit: Bill Timmerman