Environmental Winner
Gayle Babcock
Environmental Winner
jury comment: “This project creates a great statement for designers in the idea of respecting a beautiful building while still finding a way to make it feel modern. It speaks to the essence of sustainability, which is not only to be concerned about what is new, but also to respect and reuse what is already there. This project demonstrates the notion that the most sustainable building is the one not built. If sustainability emphasizes ‘leave no footsteps,’ this one seems to dance.”
VIEW PHOTOS »



Gallery Image Page Informaiton   [Run Gallery Manager] 
IMAGE INFORMATION
Link Image Title Caption Image
Environmental Winner_01 The Power House  
Environmental Winner_02 The Power House   Photo Credit: Gayle Babcock
Environmental Winner_03 The Power House   Photo Credit: Gayle Babcock
Environmental Winner_04 The Power House   Photo Credit: Gayle Babcock
Environmental Winner_05 The Power House   Photo Credit: Gayle Babcock
Environmental Winner_06 The Power House   Photo Credit: Gayle Babcock