Sanofi Paris
Luc Boegly
Sanofi Paris
Aug 06, 2012
VIEW PHOTOS »



Gallery Image Page Informaiton   [Run Gallery Manager] 
IMAGE INFORMATION
Link Image Title Caption Image
Sanofi Paris_01 Sanofi_01 A living wall brings a greenhouse feel to the main entry lobby.

Photography Luc Boegly
Sanofi Paris_02 Sanofi_02 Positioning meeting rooms along the courtyard perimeter provides interior orientation.

Photography Luc Boegly
Sanofi Paris_03 Sanofi_03 To address staff concerns with the open layout, acoustical underlayment was installed beneath the carpet and Steelcase cabinets feature acoustical panels. Workspaces also feature Humanscale seating.

Photography Luc Boegly
Sanofi Paris_04 Sanofi_04 Thanks to the building's interior courtyards and many windows, most desks are in close proximity to daylight.

Photography Luc Boegly
Sanofi Paris_05 Sanofi_05 Repairs were made to restore broken stonework and wrought iron details in the original stairwells. 

Photography Luc Boegly

Sanofi Paris_06 Sanofi_06 Simple wayfinding was addressed by naming each wing with the corresponding local street.

Photography Luc Boegly
Sanofi Paris_07 Sanofi_07 Former ground floor offices ringing the atrium were converted to open, formal gathering spaces.

Photography by Luc Boegly
Sanofi Paris_08 Sanofi_08 Sculptural elements in neutral hues are incorporated throughout public spaces, like the sloping coffee bar counter.

Photography Luc Boegly
Sanofi Paris_09 Sanofi_09 The limestone facade was restored to its Hausmannian glory.

Photography Luc Boegly
Sanofi Paris_10 Sanofi_10 In an interior courtyard, updates include vertical gardens and seating areas divided by formal hedges.

Photography Luc Boegly
Sanofi Paris_11 Sanofi_11 Accessibility between opposing wings is improved with glass sky walks.

Photography Luc Boegly