Eneco Headquarters
Matthijs van Room
Eneco Headquarters
Sep 13, 2012
VIEW PHOTOS »



Gallery Image Page Informaiton   [Run Gallery Manager] 
IMAGE INFORMATION
Link Image Title Caption Image
Eneco Headquarters_01 Eneco_01 The building's unique curved shape features an exterior living wall and plenty of windows for natural light. 

Photography Matthijs van Roon

Eneco Headquarters_02 Eneco_02 After entering the building, visitors can sit at a long white oak reception table to await their meeting. The ground floor space, visible from a first floor balcony, features a living wall.

Photography Matthijs van Roon

Eneco Headquarters_03 Eneco_03 Visitors are greeted at Corian reception desks with views into the central atrium.

Photography Matthijs van Roon

Eneco Headquarters_04 Eneco_04 A view to the central atrium features a gathering spot around an espresso bar for visitors and employees alike.

Photography Matthijs van Roon
Eneco Headquarters_05 Eneco_05

The otherwise white interior is punctuated by gathering areas denoted by the coordinated colors in the carpet and high quality furnishings. The purple area is on the ground floor.

Photography Matthijs van Room

 

Eneco Headquarters_06 Eneco_06 The otherwise white interior is punctuated by gathering areas denoted by the coordinated colors in the carpet and high quality furnishings. The green meeting area is on the first floor.

Photography Matthijs van Room

Eneco Headquarters_07 Eneco_07 An auditorium on the first floor is designed with dark tones to emphasize whatever presentation is being given.

Photography Matthijs Van Roon
Eneco Headquarters_08 Eneco_08 Immediately below the auditorium is the restaurant, where the dark terrazzo floor, Corian benches, and acoustic ceiling allow the visual emphasis to be on the food and the people dining.

Photography Matthijs Van Roon 
Eneco Headquarters_09 Eneco_09 Immediately below the auditorium is the restaurant, where the dark terrazzo floor, Corian benches, and acoustic ceiling allow the visual emphasis to be on the food and the people dining.

Photography Matthijs Van Roon