Perkins+Will Atlanta
Eduard Hueber and Michelle Litvin
Perkins+Will Atlanta
Sep 13, 2012
VIEW PHOTOS »



Gallery Image Page Informaiton   [Run Gallery Manager] 
IMAGE INFORMATION
Link Image Title Caption Image
Perkins Will Atlanta_01 PWAtlanta_01 The design team created an uninterrupted space by using glass to enclose the team rooms; the sliding red doors add a dash of color to the otherwise minimalist space. 

Photography Michell Litvin

Perkins Will Atlanta_02 PWAtlanta_02 An indoor atrium-like conference area is adjacent to an outdoor terrace used for meetings or other gatherings.

Photography Michelle Litvin
Perkins Will Atlanta_03 PWAtlanta_03 A new curtain wall system with horizontal fins has redefined 1315 Peachtree Street, which is often mistaken for a brand new construction by locals.

Photography Eduard Hueber
Perkins Will Atlanta_04 PWAtlanta_04 Benching systems and breakout collaboration tables make up much of the work furniture on every floor.

Photography Eduard Hueber
Perkins Will Atlanta_05 PWAtlanta_05 Glass walls in project team rooms provide writing surfaces while also filtering in light to the building's core.

Photography Eduard Hueber
Perkins Will Atlanta_06 PWAtlanta_06 Just off the elevators, touchdown spaces act as mini-lobbies or lounges for informal meetings.

Photography Eduard Hueber
Perkins Will Atlanta_07 PWAtlanta_07 FSC-certified wood tiles on the terrace are pervious for rainwater to irrigate plants in the terrace's trough. Exterior shades that can be raised or lowered and a trellis shield employees from harsh sun rays.

Photography Eduard Hueber