Interiors Awards 2013: Restaurant
Paul Warchol
Interiors Awards 2013: Restaurant
Jan 17, 2013
VIEW PHOTOS »



Gallery Image Page Informaiton   [Run Gallery Manager] 
IMAGE INFORMATION
Link Image Title Caption Image
Interiors Awards 2013: Restaurant_01 Restaurant_01.jpg Untitled, the Rockwell Group–designed café at the Whitney, pays homage to Marcel Breuer’s Brutalist building with a neutral color palette, materials that reference the era in which the museum was built, and a playful inversion of the architect’s original lighting.

Photography: Paul Warchol  
Interiors Awards 2013: Restaurant_02 Restaurant_02.jpg A chalkboard wall and contrasting white oak and Corian bar can be hidden from view when the café is transformed into temporary gallery space.

Photography: Paul Warchol
Interiors Awards 2013: Restaurant_03 Restaurant_03.jpg The restaurant in the museum’s cellar level seamlessly fits within Breuer’s building.

Photography: Paul Warchol