Interiors Awards 2013: Public Space
Paul Crosby Photography
Interiors Awards 2013: Public Space
Jan 17, 2013
VIEW PHOTOS »



Gallery Image Page Informaiton   [Run Gallery Manager] 
IMAGE INFORMATION
Link Image Title Caption Image
Interiors Awards 2013: Public Space_01 Public_01.jpg The foyer is defined by a white marble floor, walls of mahogany and split-faced granite, and white plaster
ceiling. The glass entrance doors have bronze grille covers with a circular motif reminiscent of Louis Sullivan–designed patterning.

Photography: Paul Crosby Photography 
Interiors Awards 2013: Public Space_02 Public_02.jpg A marble and granite corridor leads to the columbarium and crypt rooms.

Photography: Paul Crosby Photography
Interiors Awards 2013: Public Space_03 Public_03.jpg The building, built into a hillside, includes an integrated landscape design by Halvorson Design Partnership.

Photography: Paul Crosby Photography
Interiors Awards 2013: Public Space_04 Public_04.jpg Light streaming through tall windows was a key element in the design of the committal chapel. The form of the space, with its curved walls and ceiling, is reminiscent of Le Corbusier’s Ronchamp. Soranno designed the mahogany lecturn, table, and urn stand.

Photography: Paul Crosby Photography