Interiors Awards 2013: Adaptive Reuse
Frank Oudeman
Interiors Awards 2013: Adaptive Reuse
Jan 17, 2013
VIEW PHOTOS »



Gallery Image Page Informaiton   [Run Gallery Manager] 
IMAGE INFORMATION
Link Image Title Caption Image
Interiors Awards 2013: Adaptive Reuse_01 Adaptive_01.jpg An historic Manhattan armory’s drill hall is transformed into a bright workplace with strategic skylight placement and the insertion of two glass-fronted mezzanines.

Photography: Frank Oudeman
Interiors Awards 2013: Adaptive Reuse_02 Adaptive_02.jpg FXFOWLE opted for an underfloor air distribution system so the interior does not have overhead ductwork obstructing the new skylights and restored steel trusses.

Photography: Frank Oudeman
Interiors Awards 2013: Adaptive Reuse_03 Adaptive_03.jpg A vertical volume capped with skylights connects the armory’s forebuilding to the drill hall with open stairwells that compensate for differences in floor height.

Photography: Frank Oudeman