Botin Foundation

Botin Foundation
Aug 13, 2013
VIEW PHOTOS »



Gallery Image Page Informaiton   [Run Gallery Manager] 
IMAGE INFORMATION
Link Image Title Caption Image
Botin Foundation_01 Botin1.jpg The architects designed a custom reception desk wrapped in simple wood slats. Brickwork and trusses are exposed to return the building to its original warehouse feel.
Botin Foundation_02 Botin2.jpg A wood “lantern” capped with skylights allows natural light to extend down to the atrium below.
Botin Foundation_03 Botin3.jpg Flexible ground floor space accommodates a variety of public events.
Botin Foundation_04 Botin4.jpg The design of the new entry alleyway is intended to be inviting and draw visitors into the space.
 
Botin Foundation_05 Botin5.jpg Natural light extends down into the workspace.